11 Nisan 2017 Salı

Abant Otelleri: Abant Gölüne Uzak Oteller

    Gidelim GörelimBoluAbant OtelleriGöle Uzak


Abant otelleri, fiyatlar, sunulan imkanlar ve ulaşım... Abant'a konaklama amacıyla gideceklere fikir vermesi amacıyla Abant Gölüne uzak mesafedeki Abant otellerini inceledik.


Abant Otelleri: Göle Uzak

Abant otelleri, göle olan uzaklığı dikkate alındığında iki gruba ayrılabilir: Göle sıfır konumundaki göl manzaralı oteller ve uzaklığı 10-20 km arasında değişen otel, bungalov tarzı ev, pansiyon gibi tesisler.

Abant Gölü'ne sıfır Abant otelleri 3 tanedir: Abant Palace ve Büyük Abant Oteli 5 yıldızlı otellerdir. Abant Köşk otel ise, exclusive kategorisinde butik bir oteldir. Göl kenarındaki doyumsuz Abant manzarası olan bu üç oteli Abant Otelleri: Abant Gölüne Sıfır Oteller yazımızda incelemiştik.

Abant Gölü manzaralı bu otellerin dışında, göle daha uzak mesafedeki diğer Abant otelleri arasında; Bolu Abant Dağ Evleri olarak da bilinen Abant Dere Otel (10 km), Abant Doğa Köşkü Otel (10 km), Abant Manzara Otel (10 km), Abant Kartal Yuvası Otel (12 km), Abant Bahçeli Köşk Otel (13 km), Abant Aden Boutique Hotel & Spa (13 km), Abant Lotus Otel (16 km), Abant Yeşil Ev Masal Evleri (19 km) ve Vonresort Abant (19 km) sayılabilir. Bu tesislerin tamamı Bolu istikametinden Abant Gölü'ne giden Abant Yolu üzerinde yer almaktadır.

Abant otelleri hakkında bu genel bilgiyi verdikten sonra, Abant Gölü'ne uzak otelleri incelemeye başlayalım.


Göle Uzak Abant Otelleri


Abant Dere Pansiyon
Abant Dere Otel (10 km)
Abant Pansiyon
Abant Doğa Köşkü Otel (10 km

Abant Manzara Evleri
Abant Manzara Otel (10 km)
Abant Kartal Yuvası Otel (12 km)

Abant Bahçeli Köşk Otel (13 km)
Abant Aden Boutique Hotel (13 km)

Abant Lotus Hotel
Abant Lotus Otel (16 km)
Abant Yeşil Ev Masal Evleri
Abant Yeşil Ev Masal Evleri (19 km)

Vonresort Abant
Vonresort Abant (19 km)





Abant Otelleri: Abant Gölüne Sıfır Oteller yazımızın sonunda da belirttiğimiz şu kritik konuyu burada da vurgulayalım: Herkesin zevki, beklentisi, bütçesi farklıdır. Aynı tesise, hizmete hatta aynı olaya bakış açısı da farklıdır. Bu yazıdaki amaç, Abant Gölü ve civarına gitmişken en az 1 gün kalırım diyenler için, civardaki konaklama tesisleri hakkında ön bilgi vermek. Her bir tesisi ayrı ayrı araştırıp inceleme fırsatı olmayanlar için, çoğunlukla ilgili tesislerin web sayfalarından derlenmiş tanıtıcı bilgi ve görselleri bir arada size sunmak. Yine ön fikir edinmeniz açısından çeşitli seyahat firmalarından derlenmiş fiyat bilgileri de paylaşılmıştır. Bu fiyatların değişkenlik gösterebileceğini önemle hatırlatalım. 

Bütçe ve ön beklentinize göre birkaç tesis belirleyip, sonrasında daha detaylı araştırma yapabilir; gidenlerin yorumlarını okuyup bir tesise karar verebilirsiniz. Seçeceğiniz tesisin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağı, ancak tecrübe ettiğinizde ortaya çıkacaktır. 

Beklentilerinizin fazlasıyla karşılanması temennisiyle...


Bolu Hava Durumu


BOLU BOLU


Mudurnu Hava Durumu


MUDURNU MUDURNU



İlginizi çekebilecek diğer yazılar

Abant Otelleri: Göl Kenarı
Abant Gölü: Dört Mevsim Sükunet

2 yorum: